Today.ua

Volkswagen тестує новий бюджетний седан

Фотошпигуни помітили під час дорожніх тестів новий компактний седан VW Virtus. Компанія Volkswagen його тестує десь на півночі Швеції.

Новий Virtus тестують у суцільному камуфляжі, тому поки важко сказати щось конкретне про його дизайн. Можливо, це все ж таки ліфтбек, а не седан, але ми в цьому до кінця не впевнені.

На сьогоднішній день відомо, що компактний седан Virtus побудований на платформі MQB A0-IN. Це платформа створена спеціально для автомобілів, які продаватимуться в Індії.

У лінійку двигунів, швидше за все, увійдуть два бензинові силові агрегати. Це 1,0 л мотор TSI потужністю 115 к.с. та 1,5 л турбомотор потужністю 150 к.с. Коробка передач – 6-ступінчаста механічна або 7-ступінчаста DSG.

Фактично Virtus – це покращена версія нового седана Skoda Slavia, який офіційно дебютував наприкінці 2021 року (його продаж ще не почався). Головна перевага німецького седана перед його чеським "родичем" - багате обладнання. У нього, наприклад, буде повністю цифрова панель приладів, панорамний люк, крісла з різними функціями і т.д.

Volkswagen офіційно представить VW Virtus у травні цього року. Незабаром після цього він з'явиться у продажу. Ціни ще не відомі.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Volkswagen до 2030 року повністю відмовиться від використання у своїх автомобілях механічної коробки передач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ