Today.ua

У Мережі показали кросовер для заміни Renault Kadjar

У 2022 році на автосалоні в Парижі компанія Renault офіційно представить свій новий електричний кросовер, який замінить в її модельній лінійці Renault Kadjar. Британське видання Auto Express показало, як буде виглядати ця новинка.

За словами віце-президента Renault з інженерних питань Жиля Ле Борна, французький автогігант вже почав розробляти на платформі CMF-EV новий електричний кросовер. Він за своїми розмірами буде більше, ніж недавно дебютувавший Megane E-Tech Electric.

Стверджується, що довжина цієї новинки складе 4700 мм, а колісна база - 2780 мм. Довжина Kadjar, нагадаємо, становить 4489 мм, а колісна база - 2646 мм. Крім того, не будемо забувати, що у нового паркетника, який прийде на зміну Kadjar, не буде двигуна внутрішнього згоряння, тобто у нього салон апріорі повинен бути просторіше.

Технічні характеристики цього нового кросовера поки не відомі. З чуток, запас ходу у нього може досягти 500 км, в залежності від батареї (вона, до речі, буде надтонкою). Буде можливість швидкої підзарядки батареї з 10 до 80% всього за 35 хвилин.

Як буде називатися наступник Renault Kadjar - ще не відомо. Його дебют відбудеться в кінці 2022 року. Це означає, що в продажу він з'явиться в 2023 році.

В Україні зараз Renault Kadjar в базовій комплектації коштує від 607 900 гривень. Він оснащується 1,5 л дизельним двигуном потужністю 110 к.с., який працює разом з 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що ЗАЗ може призупинити випуск Renault Arkana.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ