Today.ua

У Мережі показали новий Volkswagen T-Roc для України

Компанія Volkswagen у 2025 році почне продавати Volkswagen T-Roc нового покоління. Дизайнери іспанського видання Motor створили рендерне зображення цієї новинки, яка обов'язково з'явиться в Україні.

T-Roc – це компактний кросовер. Його перше покоління з'явилося у 2017 році (за шість років у світі продали понад 1 млн кросоверів T-Roc). З того часу цей кросовер кілька разів оновлювали, а тепер справа дійшла до нового покоління.

В основі нового Volkswagen T-Roc лежить платформа MQB. Це означає, що він матиме гібридні версії. Наразі гібридних силових установок у нього немає. І, до речі, це буде останній T-Roc із двигуном внутрішнього згоряння. Модель третього покоління стане електромобілем.

Судячи з рендерного зображення і шпигунських фотографій, що потрапили в Мережу кілька місяців тому, Volkswagen T-Roc другого покоління збереже свій спортивний дизайн, але отримає нову решітку радіатора, нові бампери, нові фари, а також нові задні ліхтарі та колісні диски.

Зокрема, передня та задня частини нам здаються схожими на дизайн нового кросовера Volkswagen Tiguan. Це більш сучасний дизайн.

Що ж до салону, то в ньому теж відбудуться великі зміни. Буде, наприклад, нова панель приладів, новий великий сенсорний екран мультимедійної системи, як у того ж нового Tiguan. Будуть також нові технології, як у Tiguan та Golf, у тому числі системи допомоги водію та активної безпеки.

У лінійку двигунів увійдуть модернізовані бензинові та дизельні мотори з "м'якою" гібридною технологією. Є неофіційна інформація, що буде також версія з гібридною силовою установкою PHEV (акумулятор заряджається від розетки) з переднім та повним приводом 4MOTION та з автоматичною коробкою передач DSG.

Volkswagen почне продавати Volkswagen T-Roc другого покоління у 2025 році. Можливо, він дебютує у вересні 2024 року на автосалоні у Франкфурті. Скільки буде коштувати ця новинка – ще не відомо.

Volkswagen T-Roc – це найдоступніша модель Volkswagen в Україні на даний момент. Цей кросовер коштує від 1 156 746 грн. Він оснащений 1,4-літровим двигуном потужністю 150 к.с., який працює разом із 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що з 2025 року Volkswagen почав швидше розробляти нові моделі автомобілів, скоротивши час на їхнє тестування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ