Today.ua

У Європі почалися продажі оновленого Dacia Duster

У Європі почалися продажі оновленого кросовера Dacia Duster (в Україні він продається під брендом Renault) 2021 модельного року. Він отримав передню частину в стилі нового Sandero і збільшений дисплей інформаційно-розважальної системи.

Зовні Duster від моделі 2020 року відрізняється новими Y-образними фарами і хромованою решіткою радіатора. Вперше встановлені більш ефективні світлодіодні передні покажчики повороту.

У базовій комплектації Essential оновлений Duster коштує від 16 377 євро. Він як і раніше залишається самим недорогим кросовером на європейському ринку.

У базовій комплектації є кондиціонер, сталеві колісні диски, контрастні елементи обробки.

У комплектації Comfort колісні диски легкосплавні. Є також електричні склопідйомники, протитуманні фари, 8-дюймовий сенсорний дисплей і інше. Коштує така комплектація 18 132 євро.

Топова комплектація Prestige отримала 17-дюймові легкосплавні колісні диски, автоматичний кондиціонер, підігрів сидінь та інше.

В Україні зараз Renault Duster в базовій комплектації коштує від 429 400 гривень. Він оснащується 1,6 л бензиновим двигуном потужністю 115 к.с., який працює разом з 5-ступінчастою механічною коробкою передач.

Нагадаємо, раніше в Україні почалися продажі нового фургона Renault Express, який призначений для сімей і підприємців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ