Today.ua

У 2021 році в Україні з'явиться найпопулярніший електромобіль в світі

У 2021 році в Україні почнуться продажі Nissan Leaf, який є найпопулярнішим електромобілем в світі. Про це повідомляє AUTO-Consulting з посиланням на власні джерела.

Nissan Leaf не тільки найбільш популярний електрокар в світі, але він ще лідер сегмента б/в електрокарів в Україні. Саме цю електричну модель найчастіше привозять в нашу країну, причому вже дуже давно.

Серійне виробництво Leaf першого покоління почалося в 2010 році. Зараз автомобілістам пропонують його друге покоління (з 2017 року). Якщо дизайн моделі першого покоління був вельми спірним, то друге покоління отримало більш традиційний зовнішній вигляд, ставши більш привабливим.

Тепер у цього електромобіля є версія e+ зі збільшеним запасом ходу. Вона оснащується електрометром підвищеної потужності і батареєю на 62 кВт/год. Запас ходу збільшився з 285 до майже 400 км, а потужність електромотора - зі 150 до 215 к.с.

Раніше стало відомо, що у Львові хочуть випускати серійно електромобілі. Міська рада виділить земельні ділянки в промисловій зоні міста для будівництва заводу, на якому будуть робити електрокари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ