Today.ua

Українці переробили Гелендваген у шестиколісного “монстра“

Mercedes-Benz G-class G55 AMG можна вважати практично ідеальним позашляховиком. Проте деякі українці вважають, що і його можна доопрацювати. Хлопці із луцької компанії Kubay Design зробили із цього Гелендвагена шестиколісного "монстра".

Як основу вони взяли Mercedes-Benz G-class G55 AMG 2008 року випуску (це модель другого або третього покоління).

В результаті вийшов величезний шестиколісний позашляховик, який здатний, зважаючи на все, проїхати практично скрізь. Він має оригінальний середній прохідний міст з карданами, оригінальну роздавальну коробка 6х6, портальні редуктори, німецьку підвіску Bilstein, карбонові розширювачі арок і карбонову накладку на капот і спойлер.

Кліренс у такого позашляховика становить 400 мм. У салоні задній ряд сидінь зсунуто назад на 23 см, завдяки чому пасажирам дуже комфортно.

Загалом вийшов досить незвичайний та цікавий позашляховик. Його виставили на продаж за 320 тисяч євро. Це приблизно в 3 рази дешевше, ніж оригінальний "заряджений" Гелендваген.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Mercedes-Benz G-Class отримав нову версію, яка ще краще підготовлена для поїздок бездоріжжям. Вона називається Professional Line Exterior.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ