Today.ua

Toyota показала, яким буде новий кросовер C-HR

Компанія Toyota офіційно представила концепт Prologue, який показує, який дизайн буде у Toyota C-HR другого покоління. Він отримає сучасний дизайн, нові технології та повноцінну гібридну силову установку.

Toyota C-HR першого покоління дебютував у 2016 році. Toyota довела, що може мислити нестандартно та створювати автомобілі зі сміливим дизайном.

Кросовер C-HR другого покоління, як свідчить концепт Prologue, також отримає яскравий сучасний дизайн. У нього буде дизайн у стилі нових Toyota Crown та Prius.

Серійний Toyota C-HR нового покоління не сильно відрізнятиметься від свого концепту. Чому ми так думаємо? Наприклад, тому, що серійний Aygo X Prologue також мало відрізнявся від свого концепту.

У нового Toyota C-HR колеса будуть трохи меншими, ніж у концепту Prologue. Ми також впевнені, що у нього будуть традиційні ручки дверей, а не висувні, як у концепту. Позаду, дотримуючись сучасних тенденцій дизайну, буде світлодіодна панель.

Новий C-HR матиме кілька варіантів силової установки. Так, покупцям запропонують версію із гібридною силовою установкою Plug-In Hybrid.

Коли Toyota почне продавати новий Toyota C-HR - ще не відомо. Стверджується, що це станеться незабаром.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у кросовера Toyota C-HR з'явилися дві нові версії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ