Today.ua

Renault представив електричний кросовер Megane

На автосалоні в Мюнхені компанія Renault офіційно представила свій новий електромобіль Renault Megane E-Tech Electric. У продажу він з'явиться в першому кварталі 2022 року.

Електричний кросовер Megane E-Tech побудований на модульній платформі CMF-EV (на цій же платформі також створений і Nissan Ariya). Його довжина становить 4,21 м, а колісна база - 2,7 м. Завдяки цьому компактний кросовер має просторий салон.

Зовні цей паркетник сильно нагадує концепт Megane eVision минулого року. Втім, французький автогігант не приховував, що серійна версія багато в чому буде схожа на свій концепт. Але є і деякі відмінності. Наприклад, у серійної версії звичайні бічні дзеркала, а не камери заднього виду, як у концепту.

У салоні повністю цифрова приладова панель нагадує приладову панель концептів Trezor, Symbioz, і Morphoz. Перед водієм розташовується 12,3-дюймовий дисплей. Є також 12-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи.

Кросовер в базовій версії оснащується електромотором потужністю 130 к.с. і 250 Нм крутного моменту. Потужність електромотора в дорожчій версії - 218 к.с. і 300 Нм крутного моменту. Топова версія до 100 км/год зможе розігнатися за 7,4 секунди. Запас ходу - 300 і 470 км, в залежності від батареї.

У продажу Renault Megane E-Tech Electric з'явиться в першому кварталі 2022 року. Скільки він буде коштувати - поки не відомо.

Раніше повідомлялося, що Renault тестує в Європі кросовер Renault Kadjar нового покоління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ