Today.ua

Пікап Toyota Tacoma отримає нову гібридну трансмісію

Toyota почала тестувати середньорозмірний пікап Toyota Tacoma нового покоління, про що свідчать шпигунські фотографії, розміщені в Мережі. У нього буде нова гібридна силова установка.

Toyota Tacoma випускають із 1995 року. Наразі автомобілістам пропонують його третє покоління (з 2015 року). Але Toyota вже розробляє Tacoma четвертого покоління. Тестовий прототип цієї новинки помітили в США на дорогах загального користування в сильно закамуфльованому вигляді.

За чутками, у нової Toyota Tacoma буде як мінімум два варіанти силових агрегатів. Один з них буде гібридним, що складається з електродвигуна та чотирициліндрового 2,4-літрового двигуна з турбонаддувом. Такою ж гібридною силовою установкою, до речі, оснащується кросовер Lexus NX350 2023 модельного року.

Очевидно, саме такий гібридний Tacoma нового покоління зараз і тестує Toyota у США.

Але у нової Toyota Tacoma буде також версія початкового рівня зі стандартним 2,4-літровим двигуном з турбонаддувом. Таким же двигуном зараз оснащуються кросовери Lexus NX та RX. Гібридна силова установка буде потужнішою, ніж цей двигун.

Так як Toyota Tacoma четвертого покоління знаходиться на початковій стадії розробки, то у продажу він найближчим часом не з'явиться. Можливо, на конвеєр його поставлять лише у 2024 році

Нагадаємо, раніше ми показали, якою може бути Toyota Camry дев'ятого покоління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ