Today.ua

Land Cruiser 300 отримав в Україні найкрутішу версію

В Україні почалися продажі позашляховика Toyota Land Cruiser 300 в топовій версії GR Sport. Від стандартної версії вона відрізняється акцентами в зовнішності і в салоні, а також зміненими настройками системи E-KDSS.

Land Cruiser 300 GR Sport отримав велику решітку радіатора з багатогранними осередками, матовий передній бампер з сріблястою накладкою, задній бампер з сріблястою накладкою, матові накладки на колісні арки, глянцеві корпуси дзеркал і дверних ручок, 18-дюймові колісні диски.

На решітці радіатора, передніх дверях і двері багажника є двоколірний логотип GR. Такий же логотип ми помітили в салоні. До речі, в салоні підлога і стеля чорні, а консоль і дверні карти декоровані сірими вставками. Сидіння обшиті комбінованою шкірою.

Система стабілізації становища кузова E-KDSS перенастроєна, завдяки чому позашляховик на асфальті став стійкішим. Є кілька технологій для поїздок по бездоріжжю.

В Україні Land Cruiser 300 GR Sport коштує 2 430 050 гривень. Він оснащується 3,5 л бензиновим твін-турбо двигуном, який працює разом з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що черга за деякими комплектаціями Toyota Land Cruiser 300 розтягнулася на чотири роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ