Today.ua

Коли найкраще купувати новий автомобіль

Зима традиційно вважається найкращим часом для покупки нового автомобіля. У грудні автосалони проводять акції, дають хороші знижки, пропонують подарунки. Але так було до пандемії коронавирусу. Чи залишиться зима під час карантину кращим часом для покупки авто?

Почнемо з того, що багато українських дилерів вже оголосили про різдвяні і новорічні знижки. Поштовх цьому процесу дала майбутня «Чорна п'ятниця».

Якщо прямо зараз зробити замовлення авто у дилера, то його доставлять в Україну тільки ближче до березня 2021 року. Чому? Автовиробникові потрібен час на випуск машини. І в цьому випадку авто коштуватиме дорожче через, наприклад, інфляцію.

У багатьох дилерів зараз через карантин і пандемію коронавирусу не дуже великий вибір машин на складі.

Потрібно врахувати, що Кабінет міністрів розглядає можливість введення в Україні більш жорстких карантинних обмежень, аж до повного локдауна. Це станеться, якщо в країні продовжить погіршуватися епідеміологічна ситуація.

У нашій країні вже щодня підтверджують близько 13-14 тисяч нових випадків коронавирусу. Тому локдаун цілком реальний.

Раніше зима була найкращим часом для покупки нової машини, але через пандемію коронавирусу на ринку все переплуталося. У будь-якому випадку, якщо хтось планував купити автомобіль, то не потрібно це відкладати.

Раніше стало відомо, що до кінця 2020 року в Україні камери автофіксації порушень ПДР почнуть реєструвати автомобілі, які їздять по смузі руху громадського транспорту, а їх власників будуть штрафувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ