Today.ua

ЗАЗ може випустити нову модель авто

Почалося серійне виробництво нового покоління Lada Vesta. Випуск цієї новинки з російських машинокомплектів може налагодити Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ), якщо Україна не запровадить нових санкцій щодо РФ через визнання Кремлем так званих "ДНР" та "ЛНР".

Нова Vesta отримала новий передній бампер (в нього інтегрована хромована дуга), нову решітку радіатора, світлодіодну оптику, новий задній бампер, 16- і 17-дюймові чорні глянсові колісні диски з алмазним шліфуванням.

На кришці багажника ми помітили два нові виштампування, завдяки яким автомобіль виглядає довшим, ніж він є насправді. Крім того, два хромовані молдинга на решітці радіатора візуально роблять машину ширшою і приземливою. Ось такий невеликий оптичний обман.

У салоні є цифрова панель приладів та великий дисплей інформаційно-розважальної системи.

Що ж до лінійки двигунів, то в ній жодних змін не відбулося. Базовим, як і раніше, є 1,6 л бензиновий мотор потужністю 106 к.с., який працює разом з механічною коробкою передач.

В Україні Lada Vesta зараз у базовій комплектації коштує 318 714 гривень. Версія Lada Vesta SW Cross - від 400 752 гривень.

Раніше повідомлялося, що Запорізький автомобілебудівний завод до 2025 року може почати випускати чотири абсолютно нові моделі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ