Today.ua

В Україні почалися продажі нового Hyundai i10

Компанія Hyundai почала продавати в Україні оновлений компактний хетчбек Hyundai i10. У стандартній комплектації він коштує від 626 100 гривень.

Перше покоління Hyundai i10 з'явилося у 2007 році. Наразі покупцям пропонують друге покоління цієї моделі (з 2014 року). Коли з'явиться i10 нового покоління - ще не відомо. Але покупцям dже пропонують оновлену версію.

Довжина нового Hyundai i10 становить 3,67 м, а ширина – 1,68 м. Ширина стала на 20 мм більшою, а колісна база збільшилася на 40 мм. Незважаючи на такі невеликі розміри, салон досить просторий та цілком комфортний.

В Україні у Hyundai i10 чотири комплектації - Active, Comfort, Style та Premium. Базова комплектація Active коштує від 626 100 грн, комплектація Comfort – 701 200 грн, комплектація Style – 727 400 грн, а комплектація Premium – 790 400 грн. Комплектація Active оснащується 1,0-літровим бензиновим двигуном MPi потужністю 67 к.с., який працює разом із 5-ступінчастою механічною або 5-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Всі інші комплектації оснащуються 1,2-літровим бензиновим двигуном MPi потужністю 84 к.с., який працює разом із 5-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

У комплектації Active є наступне обладнання: фронтальні подушки безпеки водія та переднього пасажира, системи ESC та ABS, передні та задні підголовники з регулюванням по висоті, кондиціонер з фільтром салону, передні склопідйомники, електрорегулювання та підігрів дзеркал, регулювання керма по висоті, регулювання по висоті сидіння водія, USB + USB Type-C роз'ємb для зарядки, світлодіодні габаритні та ходові вогні, електронна панель приладів, 14-дюймові сталеві колісні диски.

У комплектації Comfort додатково є система HAC, мультимедійна система з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, Центральний замок з дистанційним керуванням та інше. У комплектації Style додатково є бічні подушки безпеки водія та переднього пасажира, камера заднього виду, круїз-контроль, передні протитуманні фари, задні дискові гальма, 15-дюймові литі колісні диски.

У топовій комплектації Premium пропонуються кілька систем активної безпеки та допомоги водієві. Наприклад, система запобігання зіткненню спереду, система попередження про виїзд зі смуги руху, система попередження про перевищення швидкості руху. Також у цій комплектації є чорна решітка радіатора та 16-дюймові колісні диски.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Україні може з'явитися електричний кросовер Hyundai Kona Electric у спортивній версії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ