Today.ua

Затримано злочинне угруповання, члени якого викрадали люксові автомобілі

Співробітники поліції затримали учасників злочинної групи, які кілька років викрадали люксові автомобілі в Києві і Київській області, а також в інших регіонах України. Про це інформує прес-служба Нацполіціі.

За версією досудового слідства, в цю злочинну групу входили шість чоловік. Організатор - 29-річний житель Київської області. Викрадали тільки дорогі автомобілі. Потім вони пропонували власникам машин викупити їх за 30-40% від вартості.

Якщо власники відмовлялися, то тоді автомобілі розбирали на запчастини і продавали. Точка розукомплектування перебувала в Луцьку - велике СТО.

Тільки в 2020 році зловмисники викрали 15 автомобілів. Але потрібно врахувати, що вони діяли кілька останніх років. Тому на їхньому рахунку може бути дуже багато вкрадених машин. У цьому питанні має розібратися слідству.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження відразу за трьома статтями КК України. Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що під Києвом на дорозі знайшли труп чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Раніше він був судимий за викрадення автомобілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ