Today.ua

Вперше показали салон кросовера Renault Austral

Компанія Renault вперше показала інтер'єр свого нового кросовера Renault Austral. У продажу ця новинка з'явиться навесні 2022 року.

І хоча французький автогігант порадував своїх шанувальників лише тизером, по ньому все одно можна уявити, яким буде салон Austral.

Новий французький кросовер отримає цифровий Г-подібний інтерфейс водія, що розтягнувся на 24,3 дюйма. Він дає доступ практично до всіх функцій автомобіля, тому кількість фізичних кнопок мінімальна. Якщо вам здався знайомим цей інтерфейс, ви не помилилися. Він запозичений у нового електричного кросовера Megane E-Tech Electric. Більше такого інтерфейсу немає у жодного автомобіля Renault.

Зверніть увагу, що передні сидіння розділені суцільною консоллю, в якій дві великі ніші та місце для смартфона. Рульове колесо буде плоским, щоб не заважати огляду. До речі, плоскою буде й підлога – без трансмісійного тунелю.

Довжина цього кросовера становитиме 4,51 м. Тобто він трохи більший, ніж японський кросовер Qashqai, довжина якого 4,42 м.

Які силові агрегати увійдуть в лінійку двигунів Renault Austral - поки не відомо. Можливо, в Європі він не матиме дизельних моторів. Покупцям запропонують й гібридні версії.

Чому французи вирішили назвати новий кросовер Austral? Renault вважає, що ця назва викликає в уяві асоціації про Австралію, і що вона запрошує в подорож, а це добре підходить для кросовера.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Renault поміняє назви одразу кількох своїх кросоверів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ