Today.ua

Вперше показали новий VW Tiguan у серійному кузові

Компанія Volkswagen почала тестувати Volkswagen Tiguan нового, третього, покоління в серійному кузові. Фотошпигуни вже встигли сфотографувати його.

Volkswagen Tiguan третього покоління вивели на тести влітку 2022 року, але тоді це був лише тестовий прототип. Тепер німецький автогігант почав тестувати новий Tiguan у серійному кузові. У нас склалося враження, що фотошпигуни помітили Tiguan із подовженою колісною базою. Тобто перед нами версія Allspace.

Судячи зі шпигунських фотографій, новий VW Tiguan отримає помітні зміни у дизайні кузова та в салоні. У салоні, наприклад, сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи інтегрований у цифрову панель приладів.

У лінійку двигунів нового Tiguan, як і раніше, входитимуть бензинові та дизельні мотори, але, можливо, покупцям також запропонують версію з електричною силовою установкою. У Європі компанія Volkswagen планує продавати автомобілі з двигунами внутрішнього згоряння до 2033-2035 років.

Volkswagen почне продавати Volkswagen Tiguan нового покоління у 2024 році. Це означає, що його прем'єра може вбути в 2023 році.

В Україні зараз VW Tiguan коштує від 1 544 457 гривень. Він оснащується чотирициліндровим 2,0 л бензиновим двигуном потужністю 220 к.с. Коробка передач – 7-ступінчаста автоматична DSG. Привід – повний.

Раніше повідомлялося, що до 2030 року Volkswagen перестане випускати автомобілі з механічною коробкою передач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ