Today.ua

Volkswagen тестує в Європі свій новий бюджетний кросовер

Volkswagen влітку поточного року почне продавати в Європі свій новий компактний крос-купе Volkswagen Taigo. Його вже помітили під час тестів в Німеччині, причому абсолютно без камуфляжу.

Volkswagen Taigo - це європейська версія кросовера VW Nivus, який продають в Бразилії, Аргентині та в інших країнах Південної Америки. Він побудований на платформі MQB-A0, яку розділив з новими VW Polo і T-Cross. Його довжина становить 4266 мм.

Якщо судити з цих фотографій, то зовні Taigo не сильно відрізняється від свого "родича" Nivus. У нього вже в базовій комплектації будуть світлодіодні фари (як і цифрова приладова панель). Ззаду є дифузор, який, здається, трохи відрізняється від дифузора південноамериканської версії.

Що ж стосується салону, то він у європейській версії повинен бути більш якісним. І цей кросовер повинен отримати більше обладнання.

З чуток, базовим двигуном буде трициліндровий 1,0 л бензиновий силовий агрегат потужністю 94 і 108 к.с. Також покупцям запропонують версію з чотирициліндровим 1,5 л мотором. Дизельних моторів не буде.

Volkswagen почне продавати Taigo в Європі влітку поточного року. Скільки він буде коштувати - ще не відомо.

Раніше повідомлялося, що Volkswagen планує почати продавати в Європі новий компактний електромобіль. Його ціна складе близько 20 000 євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ