Today.ua

Volkswagen тестує новий седан

Фотошпигуни помітили у Швеції під час дорожніх тестів новий електричний седан Volkswagen Aero B. Його офіційна прем'єра відбудеться на початку 2023 року.

Відомо, що VW Aero B побудований на базі концепту ID Space Vizzion, який Volkswagen уперше показав публіці у 2019 році на автосалоні у Лос-Анджелесі. Покупцям його запропонують у двох варіантах кузова.

Aero B створено на платформі MEB. У нього буде повний привід із двомоторним компонуванням, як і в інших повністю електричних моделей VW ID. Крім того, покупцям запропонують спортивну версію GTX, яка від стандартної версії відрізнятиметься дизайном та динамічними характеристиками.

Скільки електричний седан Aero B зможе проїхати на одній підзарядці батареї – поки що не відомо. Інші характеристики його, у тому числі продуктивність, також ще не відомі.

Очікується, що Volkswagen представить седан Volkswagen Aero B на початку 2023 року. Однак він може отримати зовсім іншу назву. Справа в тому, що його назва поки що офіційно не затверджена. Він повинен буде скласти конкуренцію таким електромобілям, як, наприклад, Tesla Model 3, Polestar 2 та Hyundai Ioniq 6.

Нагадаємо, у 2021 році в Китаї Volkswagen разом зі своїм партнером китайською компанією JAC випустив бюджетний електромобіль Sol E10X лише за 6 100 доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ