Today.ua

Volkswagen розробляє новий кросовер для України

Компанія Volkswagen почала дорожні тести оновленого компактного кросовера VW Tiguan, який з'явиться у продажу у 2024 році. Ця модель продаватиметься і в Україні.

Фотошпигуни сфотографували оновлений VW Tiguan під час дорожніх випробувань. Щоправда, це поки що лише тестовий мул. Тобто ця новинка має кузов старої версії, правда з деякими модифікаціями.

Volkswagen випускає Tiguan із 2007 року. Покупцям зараз пропонують його друге покоління (воно з'явилося у 2016 році). Оновлення цього кросовера вже назріло.

На фотографії ми бачимо автомобіль, у якого повністю закамуфльована решітка радіатора і немає вихлопних труб. Значить новий Tiguan отримає електричну силову установку, але при цьому збереже версії з двигунами внутрішнього згоряння. Це цілком можливо, адже конкуренція у сегменті компактних кросоверів дуже велика.

Наразі покупцям пропонують версію з гібридною силовою установкою eHybrid. Її загальна потужність складає 245 к.с. і 242 Нм крутного моменту.

Тим часом, в Україні VW Tiguan коштує від 1,1 млн гривень. Він оснащується чотирициліндровим 2,0 л бензиновим двигуном потужністю 220 к.с. Коробка передач – 7-ступінчаста автоматична DSG.

Раніше стало відомо, що Volkswagen до 2030 року повністю відмовиться від механічної коробки передач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ