Today.ua

Volkswagen Jetta значно подорожчав у США - відома причина

Оновлений Volkswagen Jetta, який продаватиметься як модель 2022 року, в базовій комплектації коштуватиме дорожче на 1 200 доларів, ніж модель попереднього року випуску. Стала відома вартість цієї новинки у США.

Офіційна прем'єра оновленого Volkswagen Jetta відбулася приблизно місяць тому, але компанія Volkswagen лише зараз назвала його вартість.

У базовій комплектації Jetta коштуватиме від 20 195 доларів, що на 1 200 доларів дорожче, ніж ціна моделі 2021 випуску. Причина – поява у базовій комплектації кількох нових функцій та технологій. Серед них: моніторинг мертвих зон, система екстреного гальмування та ін.

Покупцям також запропонують зовсім нову комплектацію – Jetta Sport, яка коштує 21 095 доларів. Вона отримала 17-дюймові чорні легкосплавні колісні диски, спортивний диференціал XDS, чорну решітку радіатора та ін.

Під капотом, як і раніше, знаходиться 2,0 л двигун потужністю 228 к.с. і 349 Нм крутного моменту. Було раніше повідомлення, що цей седан отримає новий турбомотор 1,5 л, але воно поки не підтвердилося.

Продаж оновленого Volkswagen Jetta в США почнеться найближчим часом, а потім він з'явиться і в інших країнах світу.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Volkswagen почав випускати новий бюджетний кросовер. У базовій комплектації він коштує близько 13 000 доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ