Today.ua

В Україну повернувся седан Volkswagen Passat

В Україні почався прийом попередніх замовлень на новий седан Volkswagen Passat. Ця модель якийсь час не продавалася на українському ринку.

Новий седан Passat в нашій країні представлений в трьох комплектаціях - Passat, Business і Elegance. Двигун тільки один - 2,0 л TDI (150 к.с.)

У базовій комплектації з 2,0 л двигуном TDI, який працює разом з 7-ступінчастим DSG, є круїз-контроль, мультимедійна система, багатофункціональне шкіряне рульове колесо, кондиціонер, підігрів передніх сидінь і ін. Коштує така комплектація від 1 010 735 гривень.

У комплектації Business додатково є кілька систем активної безпеки, трьохзонний клімат-контроль і 17-дюймові легкосплавні колісні диски. Коштує вона від 1 074 259 гривень.

Топова комплектація Elegance додатково отримала цифрову приладову панель, адаптивний круїз-контроль, ексклюзивну оббивку сидінь та ін. Коштує така комплектація від 1 169 407 гривень.

Раніше стало відомо, що Volkswagen разом зі своїм партнером китайською компанією JAC розробив бюджетний електромобіль Sol E10X. У базовій комплектації він коштує всього від 6 100 доларів. Він розроблений спеціально для ринку Китаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ