Today.ua

В Україні знову почали продавати позашляховик Jeep Wrangler

В Україні знов почали продавати американський позашляховик Jeep Wrangler. У стандартній комплектації він коштує 2 818 900 гривень.

Йдеться про оновлений Jeep Wrangler, який у США дебютував у червні 2023 року, а у Європі – у вересні 2023 року. Він отримав велику кількість змін у дизайні, нові технології та більше обладнання у стандартній комплектації.

Зокрема, у оновленого позашляховика Wrangler видозмінена решітка радіатора (але вона все-таки зберегла свою традиційну форму), у переднє лобове скло вбудована стелс-антена. Є п'ять варіантів нових колісних дисків діаметром від 17 до 20 дюймів.

Довжина Jeep Wrangler Unlimited із 4-дверним кузовом складає 4882 мм, ширина – 1894 мм, висота – 1894 мм, а колісна база – 3008 мм. Дорожній просвіт становить 252 мм. Задній міст Dana M220.

У стандартній комплектації є 12,3-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи Uconnect 5. Це найбільший дисплей, який коли-небудь був у Wrangler. Ця мультимедійна система має оновлене програмне забезпечення, що підтримує Apple CarPlay та Android Auto.

Крім того, у стандартній комплектації пропонуються системи ABS, ESP, TCS, TSC, Hill Start Assist, захист коробки передач та паливного бака, пакет "Безпека", клімат-контроль, система моніторингу тиску в шинах, регулювання сидіння водія (6 напрямків), підігрів передніх сидінь, передні та задні датчики паркування, камера заднього виду, медіацентр Uconnect 8.4N, навігація, мультифункціональне кермо, обігрів керма, 17-дюймові легкосплавні колісні диски, позашляхові шини та багато іншого. Крім того, є аудіосистема Alpine з 8 динаміками та сабвуфером.

Покупцям також доступні активні системи безпеки та допомоги водієві. Наприклад, система виявлення сонливості водія, система попередження про виїзд зі смуги руху та система розпізнавання дорожніх знаків.

Під капотом знаходиться 2,0-літровий турбомотор потужністю 272 к.с. і 400 Нм крутного моменту, який працює разом з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Постійна система повного приводу має 5 режимів роботи роздавальної коробки.

Потрібно відзначити, що в Європі також є Wrangler 4xe із чотирициліндровим двигуном та гібридною системою загальною потужністю 380 к.с. Гібридну трансмісію можна адаптувати під різні типи місцевості та погоду. В Україні такої версії поки що немає.

Таким чином, в Україні вже продають чотири моделі Jeep – Grand Cherokee, Wrangler, Compass та Avenger.

Раніше українців попередили, що в Україні може виникнути дефіцит нових автомобілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ