Today.ua

В Україні вже з'явився Volkswagen ID.3

В Україні помітили перший електромобіль Volkswagen ID.3, чиє серійне виробництво почалося в Німеччині всього кілька місяців тому. Його доставив в нашу країну один з київських автосалонів.

В Україні офіційні продажі електромобіля ID.3 почнуться ще не скоро, тому, що на них в Євросоюзі вже утворилися великі черги. Volkswagen поки не може збільшити випуск цієї новинки.

В Україні першим потрапив Volkswagen ID.3 в комплектації Pro Performance. До 100 км/год він розганяється за 7,3 секунди при максимальній швидкості 160 км/год. При цьому на одній зарядці батареї він може проїхати 420 км. Є можливість підзарядки батареї до 80% всього за 35 хвилин.

У такій комплектації є все необхідне для комфортних поїздок. Наприклад, сидіння з підігрівом, мультимедійна система та системи допомоги водієві. Є також нова функція «ID.Light», яка допомагає водієві орієнтуватися в дорожніх «пробках».

Серійне виробництво Volkswagen ID.3 почалося восени минулого року. Це перший електромобіль компанії Volkswagen, побудований на новій електричної платформі.

Раніше ми повідомили, що Volkswagen випустить невеликий електромобіль, який буде коштувати близько 20 000 євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ