Today.ua

В Україні почалися продажі оновленого Renault Duster

В Україні почалися продажі оновленого бюджетного кросовера Renault Duster. У базовій комплектації за програмою Renault Бонус він коштує від 363 900 гривень.

У базовій комплектації оновлений Duster оснащується 1,6 л бензиновим двигуном потужністю 115 к.с., який працює разом з 5-ступінчастою механічною коробкою передач.

Він отримав Антиблокувальну систему, системи ESC і HAS, передні і задні ремені безпеки, датчики світла, антигравійний захист, сталевий захист картера двигуна, передні склопідйомники, обігрів заднього скла, ключ з дистанційним керуванням та інше.

Комплектація Life отримала чорні дзеркала заднього виду, бортовий комп'ютер, обмежувач швидкості, запасне колесо, магнітолу, кондиціонер та інше. Коштує така версія з 1,6 л мотором від 415 900 гривень.

Комплектація Zen додатково має деякі нові зовнішні елементи, круїз-контроль, кріплення дитячих сидінь, 8-дюймову мультимедіа без навігації, сидіння водія, яке регулюється по висоті. Коштує така версія з 1,6 л мотором від 456 900 гривень.

За додаткове обладнання можна отримати клімат-контроль, підігрів передніх сидінь та інше.

У кожної комплектації є версія з ГБО. Вони коштують трохи дорожче, ніж стандартні версії. Також пропонується для деяких комплектацій повний привід.

Нагадаємо, раніше в Україні почалися продажі нового фургона Renault Express, який призначений для сімей і підприємців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ