Today.ua

В Україні почалися продажі нового Nissan Qashqai

В Україні почалися продажі Nissan Qashqai нового покоління. Це вже третє покоління популярного японського компактного кросовера.

У базовій комплектації Visia з бензиновим двигуном 1.3 DiG-T потужністю 130 к.с. і з 6-ступінчастою механічною коробкою передач під час попереднього замовлення новий Qashqai коштує 697 020 гривень.

Комплектація Acenta з таким же двигуном і такою ж коробкою передач коштує 770 020 гривень.

Комплектація N-Connecta з бензиновим двигуном 1.3 DiG-T потужністю 150 к.с. та з автоматичною трансмісією Xtronic нового покоління коштує 895 450 гривень. Така сама версія, але з повним приводом коштує 950 890 гривень.

Слід зазначити, що Nissan Qashqai нового покоління побудовано на платформі CMF-C. Він на 35 мм довший, на 32 мм ширший і на 25 мм вищий, ніж модель другого покоління. Крім того, у нього на 20 мм збільшилася колісна база.

Цей кросовер отримав оновлені багатоважільні підвіски McPherson спереду та ззаду, модернізовану систему гідропідсилювача кермового управління та нові системи активної безпеки та допомоги водій.

Серед помічників слід, наприклад, виділити інтелектуальний круїз-контроль, який може прискорювати та гальмувати автомобіль у межах смуги руху на шосе.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що електричний хетчбек Nissan Leaf нового, третього, покоління, який з'явиться до 2025 року, змінить форму кузова і стане компактним кросовером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ