Today.ua

У США вперше показали Nissan Kicks нового покоління

Компанія Nissan на автосалоні в Нью-Йорку, який стартував 28 березня 2024 року, вперше показала кросовер Nissan Kicks нового покоління. У продажу він з'явиться влітку цього року.

Kicks, який дебютував у 2024 році на автосалоні в Нью-Йорку, - це модель другого покоління. Його перше покоління з'явилося у 2016 році. Новий Nissan Kicks показали в Інтернеті приблизно тиждень тому, але в "живу" він виглядає набагато красивішим, краще. Так само Kicks другого покоління отримав більш сучасний та красивий дизайн, ніж модель першого покоління.

У Kicks другого покоління нова велика решітка радіатора, нові бампери, нові фари, нові задні ліхтарі, а також колісні диски нового дизайну (у топових комплектаціях їх розмір становить 19 дюймів). До речі, щодо решітки радіатора. Це не фірмова нісанівська решітка радіатора V-Motion. Вона має інший дизайн. Тим не менш, вона підходить цьому кросоверу.

На стенд Nissan на автосалоні в Нью-Йорку поставили Kicks із сірим кольором кузова та яскраво-червоним дахом. Такий самий яскраво-червоний колір і у бічних дзеркал заднього виду. У такому кольорі кузова кросовер виглядає стильно та елегантно. Це топова комплектація SR.

Новий Kicks трохи більший, ніж модель першого покоління. Крім того, він трохи збільшив дорожній просвіт. І в нього є повний привід. Раніше цей кросовер ще ніколи не мав повного приводу.

Салон нового Kicks помітно просторіший, ніж салон моделі першого покоління. Є подвійний 12,3-дюймовий сенсорний екран для цифрової панелі приладів та мультимедійної системи, кілька портів USB-C, підтримка Apple CarPlay та Android Auto, панорамний дах, преміальна аудіосистема BOSE, пакет безпеки та допомоги водію ADAS з оновленою системою ProPILOT Assist, інтелектуальний круїз-контроль. Загалом салон виглядає досить дорогим.

Кросовер оснащується новим чотирициліндровим 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 141 к.с. і 140 Нм крутного моменту, який працює разом із варіатором. Привід – передній чи повний.

Nissan почне продавати Nissan Kicks нового покоління наприкінці літа 2024 року. Скільки він коштуватиме – ще не відомо. Зараз Kicks 2024 модельного року коштує від 24 893 доларів. Нова модель коштуватиме, мабуть, трохи дорожче.

Нагадаємо, раніше ми розповіли про те, яким буде електричний кросовер Nissan Leaf.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ