Today.ua

У США волонтери купили 100 пікапів для ЗСУ

Американський благодійний фонд Help Heroes Of Ukraine купив для ЗСУ велику партію пікапів. Найближчим часом їх вже передадуть українським захисникам.

Зокрема, всього Збройні сили України отримають від американських волонтерів 100 пікапів. Їхня перша партія вже знаходиться в Україні. Їх привезли морським шляхом. Загальна вартість цих автомобілів становить близько 1 млн доларів. В Україні ці пікапи готують для передачі у ЗСУ. Наприклад, їх фарбують та встановлюють відповідне обладнання.

Слід зазначити, що фонд Help Heroes Of Ukraine допомагає українським захисникам із перших днів вторгнення в Україну російських окупаційних військ. Його створили українці, які мешкають у Сполучених Штатах. Американські волонтери купують і передають на потреби ЗСУ військову амуніцію, бронежилети, каски, оптичні приціли та інше.

Крім того, американські волонтери вже передали бійцям ЗСУ кілька армійських позашляховиків Хаммер. Незабаром американці передадуть українським захисникам зимовий армійський одяг.

Раніше повідомляли, що цей американський благодійний фонд планує відкрити представництво в Україні. Якщо бути точнішим, то у Львов.

Нагадаємо, раніше волонтери для ЗСУ теж купили велику партію нових пікапів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ