Today.ua

У Мережі показали Volkswagen Passat нового покоління

Компанія Volkswagen почала дорожні випробування Volkswagen Passat нового покоління. Фотошпигуни помітили цю новинку під час дорожніх тестів у Німеччині.

Volkswagen Passat нового покоління (це буде вже його дев'яте покоління) з'явиться у продажу у 2023 році. Покупцям його пропонуватимуть лише в одному кузові – універсал.

Фотошпигуни у Німеччині помітили новий Passat на дорогах загального користування. Судячи з усього, перед нами версія з гібридною силовою установкою - Passat Variant eHybrid (зверніть увагу на зарядний порт на лівому передньому крилі). Зовні гібридна версія від стандартного варіанту із двигуном внутрішнього згоряння більше нічим не відрізнятиметься.

За чутками, гібридна силова установка такого автомобіля складатиметься з 1,5 л бензинового двигуна і електромотора. Коробка передач – автоматична із двома зчепленнями. На одній електротязі Passat нового покоління проїде 100 км.

Зовні Volkswagen Passat нового покоління отримає еволюційні зміни, але вони будуть революційними в салоні. На центральній консолі домінуватиме великий екран у вигляді планшета. З'явиться більше цифрових гаджетів, обладнання та нових технологій.

Раніше стало відомо, що Volkswagen до 2030 року повністю відмовиться від використання в своїх автомобілях механічної коробки передач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ