Today.ua

У Мережі показали спортивну версію нового Kia Sportage

Фотошпигуни вперше показали в Мережі фотографії Kia Sportage нового, п'ятого, покоління в спортивній версії GT Line. Цю новинку помітили під час тестів в Південній Кореї.

Новий Kia Sportage GT Line від стандартної версії буде відрізнятися новими бамперами, чорними колісними дисками, шильдиком GT Line на кузові і в салоні, новими кріслами і комбінованою оббивкою. В цілому збережеться дизайн в новому фірмовому стилі Opposites United.

Яким двигуном буде оснащуватися спортивний Sportage - поки не відомо. Зрозуміло, що це повинен бути досить потужний силовий агрегат. У лінійку двигунів цієї новинки увійде кілька бензинових і дизельних силових агрегатів. Також покупцям запропонують гібридні версії. Загалом, вибір моторів буде великим.

У салоні буде нова мультимедійна система. Кросовер отримає сучасні системи допомоги водієві і активної безпеки, а також режим Terrain Mode, який самостійно вибирає оптимальні настройки для будь-яких покриттів на бездоріжжі.

Kia планує почати продавати Kia Sportage п'ятого покоління в кінці поточного року. На початку це буде, мабуть, версія для ринку Південної Кореї. Пізніше з'явиться європейська версія.

Нагадаємо, в 2021 році ЗАЗ почав збирати з російських машинокомплектів дві моделі Kia - седан Kia Rio і хетчбек Rio X.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ