Today.ua

У Мережі показали оновлену Skoda Scala

У Мережі чеські дизайнери показали рендерні зображення оновленого хетчбека Skoda Scala. Продаж цієї новинки можуть розпочатися найближчим часом.

Рендерні зображення оновленої Scala зроблені на основі шпигунських фотографій, які раніше розміщені в Інтернеті.

Зважаючи на все, у оновленої Skoda Scala будуть лише косметичні зміни, покликані підтримати інтерес покупців. Зміни, зокрема, відбудуться у передній та задній частині автомобіля. Буде нова решітка радіатора, нові фари, задні ліхтарі та рестайлінгові бампери.

У салоні революційних змін також не передбачається. З чуток, цей автомобіль отримає оновлену інформаційно-розважальну систему з новими функціями.

У лінійці двигунів змін не станеться. Але не виключено, що може з'явитися версія з помірним силовим гібридним агрегатом eTSI. Такий силовий агрегат, до речі, має новий Volkswagen Golf.

Продаж оновленої Skoda Scala почнеться у 2022 році. Коли конкретно – поки що не відомо. Що ж до ціни, то вона ще не оголошена.

В Україні зараз Skoda Scala у базовій комплектації коштує від 465 535 гривень. Під капотом знаходиться 1,6 л двигун потужністю 110 к.с., який працює разом із 5-ступінчастою механічною коробкою передач.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Skoda наприкінці 2021 року представить новий бюджетний седан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ