Today.ua

У Мережі показали новий кросовер КрАЗ

Деякі автовиробники випускають не лише легкові автомобілі, а й комерційну техніку. Такими є тенденції сучасного ринку. Незалежний дизайнер показав у Мережі, як міг би виглядати кросовер КрАЗ, якби це підприємство раптом вирішило диверсифікувати своє виробництво.

На рендерах ми бачимо компактний кросовер з кутоватим дизайном кузова (це більше характерно для позашляховиків) і досить вузькими фарами, з високим дорожнім просвітом, пластиковим обвісом кузова та широкими колісними крилами, які надають автомобілю більш привабливого вигляду.

Дизайнер вважає, що у кросовера Кременчуцького автомобільного заводу може бути плоский капот, який злегка піднімається по краях і заокруглений у районі решітки радіатора, яка розділена на два сегменти.

На кормі у кросовера закріплені великі ліхтарі. Багато недорогих китайських паркетників мають таку оптику.

Крім того, дизайнер вважає, що у такого кросовера в салоні могли б бути три ряди сидінь. Але компактні розміри все-таки повинні стати на заваді третьому ряду сидінь. З іншого боку, завдяки такій конфігурації корми паркетник міг би мати найбільший у своєму класі багажний відсік.

Нагадаємо, що показаний кросовер КрАЗ – це лише рендерні зображення. Навряд чи у Кременчуці випускатимуть легкові автомобілі. Тому цей проект цікавий лише з теоретичної точки зору. З іншого боку, у нашому швидко змінюваному світі багато можливо…

Раніше у Мережі показали рендерні зображення кросовера ЛАЗ-695, який свого часу могли б випускати у Львові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ