Today.ua

У Мережі показали абсолютно новий Dacia Duster

Dacia Duster (в Україні він продається під брендом Renault) є одним з найбільш недорогих кросоверів в світі. Зараз випускають Duster другого покоління. Його третє покоління з'явиться через кілька років. Дизайнер Чікарат Олександр-Келін показав, яким може бути новий Duster.

Новий Dacia Duster отримав футуристичний дизайн. Його довжина становить 4338 мм, а висота - 1695 мм. Футуристичний дизайн доповнюють унікальні колісні диски, оригінальна оптика і виступаючі ручки на багажній двері.

До речі, про виступаючі ручки на багажній двері. Стверджується, що у них є ще якась «весела» функція крім відкривання багажника. Яка саме - не відомо.

Дизайнер вважає, що саме таким буде цей бюджетний кросовер приблизно через десять років.

В Україні зараз Renault Duster в базовій комплектації коштує від 379 100 гривень. Він оснащується 1,6 л бензиновим двигуном потужністю 115 к.с., який працює разом з 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Топова версія коштує від 538 300 гривень.

Раніше стало відомо, що Renault вирішив припинити випускати компактний сіті-кар Renault Twingo. Нинішнє його покоління буде останнім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ