Today.ua

У Мережі показали Skoda Kodiaq нового покоління

Skoda планує навесні 2024 року почати продавати Skoda Kodiaq другого покоління. Дизайнери іспанського сайту Motor показали на рендерному зображенні який приблизно дизайн він отримає.

Skoda Kodiaq першого покоління з'явився в 2016 році, так що випуск нового покоління на наш погляд вже назрів. Це одна з найпопулярніших моделей Skoda. З 2016 року чеський автогігант встиг випустити понад 750 тисяч кросоверів Kodiaq.

Дизайнери, створюючи Kodiaq нового покоління, спиралися на шпигунські фотографії тестового прототипу, який раніше помітили під час дорожніх тестів, а також на новий стиль дизайну чеського автогіганта. Судячи з усього, новий Kodiaq отримає спортивніший, елегантніший дизайн з новою радіаторною решіткою, новими бамперами, вужчими фарами і сучаснішими задніми ліхтарями.

Цифрова панель приладів стане більше. На центральній консолі встановлять великий екран. Водій зможе користуватися кількома режимами водіння, у тому числі вседорожнім режимом Scout, спортивним RS та преміальним Laurin & Klement.

Новий Skoda Kodiaq базується на платформі MQB Evo. Це означає, що він матиме версії з повноцінною гібридною силовою установкою. Гібридна версія на електротязі зможе проїхати 100 км.

В Україні зараз Skoda Kodiaq коштує від 1 381 998 гривень. Він оснащується двигуном 2,0 TSI потужністю 180 к.с., який працює разом із коробкою передач 7DSG.

Нагадаємо, раніше глава компанії Skoda Клаус Зелмер заявив, що нові автомобілі Skoda отримають характерніший дизайн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ