Today.ua

У Європі з'явився Jeep Wrangler 2022

У Європі почався прийом замовлень на позашляховик Jeep Wrangler 2022 модельного року. Європейцям тепер його пропонують лише з гібридною силовою установкою PHEV.

Якщо раніше на Старому континенті Wrangler був доступний у дводверному та чотиридверному варіанті кузова, то тепер пропозиція змінилася. На європейському ринку більше не буде дводверної версії із бензиновим двигуном. Покупцям тепер пропонують лише чотиридверний Wrangler 4xe plug-in hybrid.

Чому? Jeep довелося прибрати бензиновий двигун через суворі екологічні стандарти в Європі.

Гібридна силова установка цього позашляховика складається з чотирициліндрового бензинового двигуна і двох електромоторів. Загальна потужність такої силової установки - 375 к.с. Коробка передач – 8-ступінчаста автоматична. На одній електротязі Wrangler проїжджає 50 км.

У стандартній комплектації з'явилося нове обладнання. Наприклад, автоматичне дальнє світло, попередження про зіткнення із системою екстреного гальмування та адаптивний круїз-контроль. У стандартній комплектації також є камера заднього виду, моніторинг мертвих зон, система допомоги під час паркування та інше.

В Україні зараз Jeep Wrangler коштує від 1 818 032 гривень. Це версія RUBICON із двигуном 2.0L I4 DOHC DI Turbo Engine.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Jeep розробить новий компактний позашляховик із електричною силовою установкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ