Today.ua

У Європі почалися продажі нового Toyota RAV4 Adventure

У Європі компанія Toyota почала продавати нову позашляхову версію компактного гібридного кросовера Toyota RAV4, офіційна прем'єра якого відбулася восени 2021 року. Називається ця новинка Toyota RAV4 Adventure.

Новий Toyota RAV4 Adventure отримав чорну нову решітку радіатора, інше розташування емблеми (на подвійних горизонтальних смугах), темну окантовку передніх протитуманних фар, які, як і головна оптика, стали повністю світлодіодними, а також нові 19-дюймові матово-сірі колісні диски та розширені арки. Передні стійки та задній спойлер пофарбовані в сірий колір Dynamic.

Салон виконаний з чорної екошкіри з контрастним помаранчевим простроченням. У салоні є нове світлодіодне освітлення.

Гібридна силова установка складається з 2,5-літрового бензинового двигуна та двох електромоторів. Загальна потужність такої силової установки - 222 к.с.

RAV4 Adventure вже в базовій комплектації має багато різноманітного обладнання. Наприклад, шкіряне мультифункціональне кермо, систему безключового допуску та запуску, зовнішні дзеркала заднього виду з електричним регулюванням, складанням та підігрівом, двозонний кондиціонер, підігрів передніх сидінь, приладову панель з 7-дюмовим дисплеєм.

Є також електричні склопідйомники, чорні рейлінги на даху, селектор режиму водіння, передні та задні датчики паркування, камера заднього виду, кілька систем допомоги водієві та активній безпеці, а також система інтелектуального повного приводу AWD-i.

Щодо цін, то в Іспанії спеціальний компактний кросовер Toyota RAV4 Adventure 220H 4x4 коштує 42 850 євро.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Україні почалися продажі нового кросовера Toyota Yaris Cross.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ