Today.ua

У квітні з'явиться новий кросовер Volkswagen

У квітні 2021 року компанія Volkswagen офіційно представить свій новий великий кросовер. Незабаром після цього почнуться його продажі.

Новий кросовер Volkswagen буде побудовано на базі Volkswagen Atlas. Його довжина складе 5100 мм, а колісна база - 3100 мм. Тобто він буде на 61 мм довший, ніж Atlas.

Судячи зі шпигунських фотографій, раніше потрапивших в Мережу, зовні новий німецький кросовер буде дуже схожий на концепт SMV. Нагадаємо, що концепт Volkswagen SMV показали в минулому році в Китаї.

Салон буде сучасним, з цифровою панеллю приладів і великим дисплеєм інформаційно-розважальної системи. Передбачається широкий набір обладнання (наприклад, трьохзонний клімат-контроль).

Що ж стосується лінійки двигунів, то в ній буде 2,0 л турбомотор потужністю 220 к.с., а також 2,5 л мотор потужністю 299 к.с. Коробка передач - автоматична. Привід - передній або повний, на вибір.

Скільки буде коштувати цей новий кросовер - поки не відомо. Швидше за все, приблизно, як і Volkswagen Atlas.

Раніше стало відомо, що Volkswagen планує випустити на ринок новий недорогий електромобіль, який за розмірами буде схожий на Polo. Його ціна складе від 20 000 євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ