Today.ua

У 2022 році в Європі з'явиться Volkswagen ID.6

У 2022 році в Європі розпочнуться продажі величезного електричного кросовера Volkswagen ID.6. На європейський ринок його поставлятимуть із Китаю.

Volkswagen ID.6 розроблявся спеціально для Китаю, але тепер боси німецького автогіганта вирішили продавати його і в Європі. Довжина цього кросовера становить 4891 мм, ширина – 1852 мм, висота – 1679 мм, а колісна база – 2965 мм. На вибір є колеса діаметром від 19 до 21 дюйма.

Компанія Volkswagen планує щорічно продавати на Старому Континенті близько 15 тисяч кросоверів ID.6. За п'ять років має бути продано близько 80 тисяч цих кросоверів.

Покупцям Volkswagen ID.6 запропонують у кількох версіях, залежно від кількості електромоторів та ємності батареї. Топова версія зможе на одній підзарядці батареї проїхати 500 км. Непоганий показник для великого кросовера, здатного вмістити сім осіб.

У салоні майже немає фізичних клавіш. Керування функціями зосереджено на 12-дюймовому дисплеї. Є також проекційний екран, але його можна буде придбати за додаткову оплату. Крім того, цей кросовер отримав передові системи комунікації та безпеки.

Продажі Volkswagen ID.6 в Європі розпочнуться приблизно влітку 2022 року. Ціни поки що не оголошені.

Нагадаємо, раніше назвали електромобілі, які найчастіше купують українці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ