Today.ua

У Volkswagen Tiguan виявили проблему з ременями безпеки

Компанія Volkswagen відкликає в США 10 835 кросоверів Volkswagen Tiguan 2018 модельного року. Причина такого рішення - проблеми з передніми ременями безпеки.

Зокрема, під цю сервісну кампанію потрапили Volkswagen Tiguan 2018 модельного року, випущені в період між 8 липня - 27 жовтеня 2017 року.

Два роки тому під час краш-тестів NHTSA у Tiguan порвалися ремені безпеки водія. Німецький автогігант не зміг визначити причину, чому це сталося, і не виключив, що винуватий «зовнішній вплив». Проблема дуже серйозна, адже розрив передніх ременів безпеки при ДТП збільшує ризик травми або смерті.

З тих пір пройшло два роки, але Volkswagen до сих пір не зміг назвати причину проблеми з передніми ременями безпеки. Відповідне розслідування триває. Але з обережності вирішено відкликати майже 11 тисяч кросоверів Tiguan LWB.

Сервісна кампанія почнеться на початку 2021 року. Фахівці оглянуть всі два передніх ременя безпеки і замінять їх на нові, з іншої партії.

Раніше стало відомо, що Volkswagen планує випустити на ринок Європи новий кросовер. Не виключено, що це буде європейська версія одного з кросоверів, які німецький автогігант випускає в Китаї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ