Today.ua

У Toyota Corolla з'явилася нова цікава версія

Компанія Toyota розробила найпрактичнішу версію своєї популярної моделі Toyota Corolla. Вона називається Corolla Commercial. Ця новинка призначена для перевезення невеликих комерційних вантажів.

За основу цієї практичної версії взяли комплектацію Touring Sports. У неї прибрали задні сидіння. Натомість з'явився збільшений багажний відсік. Його об'єм становить понад 1300 літрів.

Така версія має електричні склопідйомники, інформаційно-розважальну система Toyota Touch 2 з підтримкою популярних додатків, камеру заднього виду, а також пакет систем активної безпеки Toyota Safety Sense з адаптивним круїз-контролем і комплектом систем безпеки.

Салон оброблений цілком якісними матеріалами. Оббивка сидінь тканинна. Слід зазначити, що навіть пластмасові вставки виглядають довговічними.

Під капотом знаходиться гібридна силова установка. Вона складається з чотирициліндрового 1,8 л бензинового двигуна та електромотора. Її загальна потужність складає 118 к.с. і 142 Нм крутного моменту. Витрата палива мінімальна – 3,8 л на 100 км шляху.

Нагадаємо, раніше нам стало відомо, що компанії Toyota та Suzuki разом розробляють бюджетний кросовер. Ось тільки скільки він буде конкретно коштуватиме – поки що не відомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ