Today.ua

У кросовера Dacia Spring з'явилася комерційна версія

У Європі почалися продажі комерційної версії нового електричного кросовера Dacia Spring, який був представлений кілька місяців тому. Вона називається Dacia Spring Business.

По устаткуванню Spring Business можна порівняти з комплектацією Comfort. Набір обладнання не дуже великий, але в ньому є все необхідне для повсякденних поїздок.

Spring Business підготовлений до визначення положення (через підключення смартфону) і дистанційного розблокування замків. Сидіння обтягнуті міцним кожзамом.

У такого кросовера є передні і бічні подушки безпеки, кондиціонер, електричні склопідйомники, задні датчики паркування, камера заднього виду, обігрів заднього скла, система допомоги при екстреному гальмуванні, центральний замок, бортовий комп'ютер, 14-дюймові сталеві колісні диски.

Електрична силова установка складається з електромотора потужністю 44 л.с. і 125 Нм крутного моменту, і батареї на 26,8 кВтг. Розгін до 50 км/год займає 5,8 секунди при максимальній швидкості 125 км/год. Запас ходу - 230 км. Однак, запас ходу можна збільшити до 305 км за допомогою режиму руху ECO.

Коштує така версія 18 815 євро. Фактично це більш дешева альтернатива комерційному Renault ZOE Business.

Раніше повідомлялося, що Dacia Duster нового покоління, який з'явиться в 2024 році, отримає гібридну силову установку, але залишиться бюджетним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ