Today.ua

Toyota розробляє новий компактвен

Фотошпигуни помітили під час дорожніх випробувань новий компактвен компанії Toyota. Зважаючи на все, це Toyota Innova нового покоління.

Новий компактвен компанії Toyota тестують у суцільному камуфляжі, тому важко сказати щось конкретне про його дизайн. Експерти вважають, що це нова Innova і ми з ними повністю згодні. Деякі елементи цих автомобілів однакові. Колісна база та ширина у них теж, здається, однакові.

Toyota Innova поточного покоління (друге покоління) випускають з 2016 року. Це говорить про те, що компактвен вже потребує серйозного оновлення. Innova другого покоління побудована на платформі IMV. На якій платформі створено третє покоління цієї моделі - ще не відомо. Можливо на платформі TNGA-B.

Toyota вже офіційно повідомила, що нова Innova отримає версію з гібридною силовою установкою. Відбудуться й інші зміни у лінійці двигунів.

Поки що на даний момент немає більше інформації про Toyota Innova третього покоління. Відомо ще тільки те, що дебют цієї новинки відбудеться в другій половині 2022 року. Нагадаємо, що у 2022 році Toyota почне продавати одразу кілька нових моделей. Однією з них буде оновлений Urban Cruiser.

Нагадаємо, раніше в Україні почалися продажі нового кросовера Toyota Yaris Cross.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ