Today.ua

Toyota показала на тизері свій новий великий позашляховик

Компанія Toyota у лютому 2023 року офіційно представить новий трирядний позашляховик Toyota Grand Highlander. Вона на тизері вже показала цю новинку.

На тизері ми бачимо лише задню частину Grand Highlander, тому поки що важко судити про загальний дизайн. Позаду на кузові є позначення Hybrid Max. Це означає, що новий позашляховик матиме гібридну силову установку.

Toyota заявила, що Grand Highlander буде ідеальним автомобілем для мандрівок. У нього буде просторий салон та потужна силова установка.

Toyota Highlander

Нагадаємо, раніше у 2022 році відбувся дебют нової Toyota Crown Hybrid Max. У неї силова установка складається з чотирициліндрового 2,4 л двигуна з туробонаддувом та двох електромоторів. Загальна потужність такої силової установки складає 340 к.с. Коробка передач – шестиступінчаста автоматична. Можливо, у Grand Highlander буде така сама гібридна силова установка. Офіційно про це ще не повідомляли.

Очікується, що Grand Highlander у лінійці Toyota стане аналогом Lexus під назвою TX. Новий TX, як і Grand Highlander, з'явиться у продажу у 2023 році. Офіційна прем'єра нового великого позашляховика компанії Toyota відбудеться 8 лютого на автосалоні у Чикаго, США. Незабаром після цього розпочнеться його продаж.

Toyota Highlander

Раніше незалежні дизайнери показали, якою буде Toyota Camry нового покоління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ