Today.ua

Toyota почала продавати мініатюрні “вантажівки“

Компанія Toyota почала продавати в Європі свою нову модель - маленький комерційний автомобіль Toyota Yaris ECOVan. Він отримав гібридну трансмісію і великий вантажний відсік.

Зовні Yaris ECOVan нічим не відрізняється від стандартного японського суперміні Toyota Yaris четвертого покоління, який дебютував рік тому. До речі, новий Yaris став кращим європейським автомобілем 2021 року.

Можна в якості опції вибрати задні вікна з вініловим покриттям, і тоді ці дві моделі можна вже відрізнити один від одного зовні.

Однак, всередині Toyota Yaris ECOVan все інакше. У нього немає задніх сидінь, тому обсяг багажника становить 720 літрів (у стандартній версії - 286 літрів). Між сидіннями і багажником встановлена металева сітка. Пол багажника зроблений з дерева і покритий текстурованим гумовим килимком.

У базовій комплектації є світлодіодні фари, кондиціонер, 7-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи, системи допомоги водієві і активної безпеки.

Гібридна силова установка складається з трьохциліндрового 1,5 л двигуна і електромотора. Її загальна потужність - 114 к.с. і 120 Нм крутного моменту. Коробка передач - автоматична e-CVT.

У базовій комплектації цей автомобіль коштує від 23 373 евро, тобто на 1 300 євро дорожче, ніж стандартна версія.

Раніше стало відомо, що черга за деякими версіями Toyota Land Cruiser 300 досягла вже 4 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ