Today.ua

Toyota Camry нового покоління: з'явилися перші фото

Компанія Toyota планує найближчими роками розробити та випустити на ринок Toyota Camry нового, дев'ятого, покоління. Американський сайт CarsCoops показав на рендерних зображеннях, як приблизно виглядатиме ця новинка.

Toyota Camry випускають із 1982 року. Це одна з найпопулярніших моделей у лінійці Toyota. Вона, як і раніше, має великий попит, незважаючи на засилля кросоверів. Модель поточного покоління з'явилася у 2017 році.

Нову Camry збудують на модернізованій платформі TNGA-K. Вона отримає тонкі світлодіодні фари у формі бумеранга, трапецієподібну решітку радіатора, великі колісні диски, вигнутий капот (що взагалі не характерно для Camry), а також задні світлодіодні ліхтарі.

Чому японський автогігант використовуватиме платформу TNGA-K, навіть модернізовану? Справа в тому, що ринок седанів скорочується і йде перенаправлення інвестицій у розробку та випуск електромобілів.

Цей новий японський седан оснащуватиметься новою інформаційно-розважальною системою з великим екраном та новою операційною системою. Крім того, він отримає цифрову панель приладів.

Покупцям запропонують версії з новим 4-циліндровим 2,4 л двигуном з турбонаддувом у двох варіантах потужності (він замінить 3,5 л мотор), а також гібридні версії. Версія з повноцінною гібридною силовою установкою на електротязі зможе проїхати 70 км.

Коли Toyota почне продавати Toyota Camry дев'ятого покоління - офіційно ще не відомо. З чуток, її продажі почнуться у 2023 році.

Нагадаємо, раніше експерти назвали 5 найнадійніших автомобілів компанії Toyota.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ