Today.ua

Skoda в кінці 2021 роки представить новий бюджетний седан

Skoda офіційно підтвердила, що в кінці 2021 року представить новий бюджетний седан Slavia. Початок його продажів - 2022 рік.

Slavia створюється на платформі MQB-A0-IN. Це локалізована платформа для Індії. Довжина нового седана становить 4480 мм, а колісна база - 2651 мм. Тобто у нього буде найбільша колісна база в своєму сегменті.

У лінійку двигунів увійдуть два бензинових силових агрегати. Це трициліндровий 1,0 л мотор потужністю 115 к.с. і 1,5 л мотор потужністю 150 к.с. і 250 Нм крутного моменту. Коробки передач - 6-швидкісна механічна, автоматична, а також преселективний "робот" DSG з двома зчепленнями.

Великої різноманітності обладнання у цього седана чекати не потрібно, так як він розроблений для Індії і інших країн, що розвиваються. У базовій комплектації обладнання буде мінімальне. Зате в топової версії, судячи з усього, Skoda запропонує свої сучасні технології.

Як ми вже говорили, офіційна презентація Skoda Slavia відбудеться до кінця поточного року. У продажу він з'явиться в 2022 році. Slavia призначається для країн, що розвиваються. Тобто це все одно глобальна модель.

Нагадаємо, раніше блогер розібрав кросовер Skoda Karoq і показав в відео, що у нього всередині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ