Today.ua

Skoda показала свій новий компактний седан

Skoda показала на тизері свій новий бюджетний компактний седан Skoda Slavia. Його офіційна прем'єра відбудеться незабаром – 18 листопада.

На жаль, насправді новий чеський седан, судячи з усього, буде не таким гарним, як на тизері. Зокрема, у нього не будуть такі великі колеса. Дверні ручки у нього будуть стандартними. Тим не менш, ми впевнені, що Slavia отримає більш привабливий і сучасний дизайн, ніж Skoda Rapid, який вона, власне, і повинна буде замінити на деяких ринках.

Slavia розроблена на платформі MQB A0-IN спеціально для Індії. Технічно цей седан пов'язаний із Volkswagen Virtus, який практично є седаном Polo.

Довжина Slavia складає 4541 мм, ширина – 1752 мм, висота – 1487 мм, а колісна база – 2651 мм.

У лінійку двигунів увійдуть лише два бензинові силові агрегати. Базовим буде 1,0 л бензиновий двигун з турбонаддувом потужністю 115 к.с. Буде також версія із чотирициліндровим 1,5 л бензиновим двигуном із турбонаддувом потужністю 150 к.с. Коробка передач – 6-ступінчаста механічна або DSG.

Як ми вже казали, Skoda Slavia розроблена для індійського ринку. Однак, не виключено, що її продаватимуть і в інших країнах, оскільки автовиробники намагаються випускати більше глобальних моделей (щоб не витрачати багато грошей на розробку).

Нагадаємо, раніше блогер розібрав кросовер Skoda Karoq та показав, що у нього всередині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ