Today.ua

Шпигуни показали новий Mercedes-Benz G-Class

Фотошпигуни помітили під час дорожніх тестів оновлений позашляховик Mercedes-Benz G-Class. У продажу він, мабуть, з'явиться у 2023 році.

Оновлений Mercedes-Benz G-Class тестують у досить великому камуфляжі. Проте, зважаючи на все, зміни в його дизайні будуть мінімальними. Судячи з горизонтальних планок решітки радіатора, на цих фотографіях ми бачимо G550.

Які зміни відбудуться у салоні – точно ще не відомо. Ймовірно, з'явиться нове покоління інформаційно-розважальної системи MBUX. Крім того, мають збільшитися сенсорні дисплеї. Також буде доступне нове обладнання.

Mercedes-Benz зараз працює над розширенням модельного ряду Гелендвагена. Зокрема, розробляється новий 4x4 Squared, який краще підготовлений для бездоріжжя. Подробиць про нього поки що дуже мало. Наприклад, він матиме нові компоненти підвіски.

Крім того, німецький автогігант зараз працює над Гелендвагеном з електричною силовою установкою. У продажу він з'явиться у 2024 році. Він, як і раніше, буде рамним автомобілем з повним приводом.

Нагадаємо, раніше Mercedes-Benz представив нову комплектацію Mercedes-Benz G-Class – Professional Line Exterior.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ