Today.ua

Renault розпочав фінальні випробування нового кросовера Austral

Renault показав серійну версію нового кросовера Renault Austral, який з'явиться у продажу найближчими місяцями. У лінійці французького автогіганта ця новинка замінить Renault Kadjar.

У рамках фінальних дорожніх випробувань, перед тим, як відправити Austral до дилерів, 100 екземплярів цього кросовера проїдуть приблизно 2 млн кілометрів по Франції, Іспанії, Німеччині та Румунії. У випробуваннях братимуть участь 900 водіїв.

Слід зазначити, що під час тестів 100 кросоверів Austral близько 1,4 млн кілометрів проїдуть дорогами, а близько 600 км – бездоріжжям.

На даний момент відомо, що довжина Renault Austral становить 4,51 м. Тобто він трохи довший за Kadjar. Крім того, цей новий паркетник виглядає трохи ширшим. Що ж до дизайну, то в ньому відчувається вплив електричного кросовера Renault Megane E-Tech.

У лінійку двигунів увійде кілька так званих "м'яких" гібридних силових установок. Надалі покупцям запропонують повністю електричну версію.

Продаж Renault Austral почнеться приблизно в середині 2022 року. Ціни на нього ще не оголошено. Оскільки він замінить Kadjar, то ціни у них буде, мабуть, приблизно однаковими. В Україні зараз Renault Kadjar коштує від 670 900 до 765 300 гривень.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Renault замінить назви деяких своїх кросоверів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ