Today.ua

Renault Kiger за 7 500 доларів вже добрався до дилерів

Новий бюджетний кросовер Renault Kiger вже добрався до дилерів. Правда, не до українських, а поки тільки до індійських. Коштує така машина в Індії трохи більше 7 500 доларів.

Renault Kiger побудований на платформі CMF-A+, як і новий Nissan Magnite. Його довжина становить 3991 мм, ширина - 1750 мм, висота - 1600 мм, а колісна база - 2500 мм. При цьому кліренс у нього цілком пристойний, як для такого «малюка» - 205 мм.

У лінійку двигунів входять два агрегати. Це трициліндровий 1,0 л бензиновий мотор без наддуву потужністю 72 л.с. і 96 Нм крутного моменту (коробка передач - 6-ступінчаста "механіка"), а також 1,0 л бензиновий турбомотор потужністю 100 к.с. і 160 Нм крутного моменту (коробка передач - 5-ступінчаста механічна або CVT).

На індійському ринку покупцям він пропонується в шести варіантах кольору кузова. У всіх варіантах кросовер виглядає привабливо.

Чи стане Renault Kiger глобальною моделлю - поки не відомо. Renault каже, що він розроблений для ринку Індії. Однак, вже не раз бувало, що «місцеві» моделі через деякий час виходили на міжнародний ринок.

Раніше стало відомо, що Renault в рамках стратегії реновації, яка передбачає введення режиму економії, на 30% скоротить свою модельну лінійку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ