Today.ua

Оновлений Mercedes-Benz V-Class розсекретили раніше терміну

У Китаї фотошпигуни помітили оновлений мікроавтобус Mercedes-Benz V-Class. Його офіційна прем'єра відбудеться найближчим часом на одному з китайських автосалонів.

Оновлений Mercedes-Benz V-Class отримав косметичні зміни в дизайні кузова і такі ж зміни в інтер'єрі. Технічна частина залишилася без змін. Двигуни старі, їх не модернізували.

Ми помітили нові колісні диски. На бічних юбках, які встановлені на порогах, є невеликі вставки, які надають автомобілю більш преміальний зовнішній вигляд.

У салоні звертає на себе увагу великий екран інформаційно-розважальної системи і величезні шкіряні сидіння. В цілому інтер'єр як і раніше оброблений високоякісними матеріалами, буде пропонуватися широкий набір обладнання, систем безпеки, в тому числі активних систем безпеки, комунікації та допомоги водієві.

Мікроавтобус як і раніше оснащується 2,0 л бензиновим турбодвигуном, який працює разом з 9-швидкісною автоматичною коробкою передач. Також будуть дизельні версії. Уже в базовій комплектації є пневмопідвіска.

Раніше стало відомо, що Mercedes-Benz тестує особливу версію Mercedes-Benz G-Class.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ